Meld je aan als vrijwilliger bij InTanzania

Kosten vrijwilligerswerk
via onze organisatie

Bovan en Desiree zijn deze organisatie begonnen vanuit een ideaal. Om mensen vanuit verschillende landen en culturen te inspireren. Desiree werkt geheel vrijwillig en daarmee zijn we een niet commerciele organisatie. Hierdoor zijn onze kosten ook erg laag en we hebben geen dure overheadkosten. De kosten die je betaalt zijn puur om website te onderhouden en de kosten in Nederand te dekken. Mochten we geld overhebben dan investeren we dat in de school die we aan het bouwen zijn. Omdat dat een tweede ideaal is voor ons. Een school waar goed engels gegeven wordt en kinderen geinspireerd worden het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen. Ook het duurzaam omgaan met de aarde zal op onze school extra aandacht krijgen. 

Bemiddelingskosten

Bij inschrijving betaal je alleen de bemiddelingskosten. Pas in Tanzania betaal je ter plekke bij Bovan de projectkosten. De projectkosten gaan dus direct naar de projecten. Zo heb je nog even de tijd om verder te sparen en je voor te bereiden op je reis. Daarnaast willen we graag dat je een fundraising ophaald van € 150,00. Dit geld gebruiken we om verder te bouwen aan onze school. Zo draag jij een steentje bij aan de opbouw van onze school.

Je betaalt € 200,00 aan bemiddelingskosten.

Geen overhead! Daarom is jouw bijdrage maar
€ 200,-

Accommodatiekosten in Tanzania

Je betaalt €120,00 per week aan accommodatiekosten, dit is inclusief een stadstoer en begeleiding van de projecten.

In overleg met jou kunnen we taxi, hotel en transport naar Irringa verzorgen tegen lokale tarieven. Verder kunnen we veel tips geven die je geld kunnen besparen zoals het aanschaffen van malariapillen en plannen van culturele uitjes en safari’s.

De aanvraag voor het toeristenvisum gaat simpel en snel bij aankomst op het vliegveld en bedraagt $50. Zorg dat je deze cash bij je hebt.

Als je je bij ons aanmeldt en je hebt je bemiddelingskosten betaald helpen we jou bij het voorbereiden van je reis en alle tips die je kan gebruiken.

InTanzania vrijwilligersorganisatie

Adres:
Oberon 22
5221 LV  's-Hertogenbosch

Telefoonnummer:
+31 (0)6 -4942 3449

E-mail:
d.verhoeven@xs4all.nl

©2020 InTanzania vrijwilligersorganisatie | website gemaakt door internetbureau beoptimized