Meld je aan als vrijwilliger bij InTanzania

Kosten vrijwilligerswerk
via onze organisatie

Vaak vragen mensen hoe het komt dat onze kosten voor bemiddeling veel lager is dan bij andere organisaties. Het antwoord is dat wij in Nederland uitsluitend werken met vrijwilligers die onze organisatie een warm hart toe dienen. We hebben dus geen dure overheadkosten. Deze kosten zijn puur om website te onderhouden en om de kosten in Nederland te dekken.

Bemiddelingskosten

Bij inschrijving betaal je alleen de bemiddelingskosten. Pas in Tanzania betaal je ter plekke bij Bovan de projectkosten. De projectkosten gaan dus direct naar de projecten. Zo heb je nog even de tijd om verder te sparen en je voor te bereiden op je reis.

Je betaalt € 150,00 aan bemiddelingskosten.

Geen overhead! Daarom is jouw bijdrage maar
€ 150,-

Accommodatiekosten in Tanzania

Je betaalt €100,00 per week aan accommodatiekosten, dit is inclusief een stadstoer en begeleiding van de projecten.

In overleg met jou kunnen we taxi, hotel en transport naar Irringa verzorgen tegen lokale tarieven. Verder kunnen we veel tips geven die je geld kunnen besparen zoals het aanschaffen van malariapillen en plannen van culturele uitjes en safari’s.

De aanvraag voor het toeristenvisum gaat simpel en snel bij aankomst op het vliegveld en bedraagt $50. Zorg dat je deze cash bij je hebt.

Als je je bij ons aanmeldt en je hebt je bemiddelingskosten betaald helpen we jou bij het voorbereiden van je reis en alle tips die je kan gebruiken.

InTanzania vrijwilligersorganisatie

Adres:
Oberon 22
5221 LV  's-Hertogenbosch

Telefoonnummer:
+31 (0)6 -4942 3449

E-mail:
info@intanzania.nl

©2020 InTanzania vrijwilligersorganisatie | website gemaakt door internetbureau beoptimized