Meld je aan als vrijwilliger bij InTanzania

Bovan & Desiree

Vrijwilligersorganisatie InTanzania is opgericht door Bovan en Desiree. Op deze pagina stellen wij ons graag even aan je voor.

Even voorstellen

Kennismaken met Bovan & Gloria

4642e986 a3bb 46cd ae10 b9c341aed140 2

Bovan

Hallo ik ben Bovan. Samen met Desiree oprichter van InTanzania. Ik ben erg open en sta graag klaar voor andere mensen. Verder wil ik graag Tanzania helpen met de uitdagingen waar we in dit land mee te maken hebben. Ik wil ook mijn vrouw Gloria helpen met de start van een basisschool zodat we kinderen het beste uit zichzelf kunnen halen. Zo willen we met behulp van InTanzania een gemeenschap bouwen die Tanzania en de wereld mooier maakt. Het zou fantastisch zijn als vrijwilligers ons daarmee kunnen helpen door hun kwaliteiten voor de kinderen in te zetten en door van elkaar te leren. Verder wil ik graag de prachtige natuur en cultuur van Tanzania aan vrijwilligers laten zien. Ik vind het fijn om met mensen samen te zijn en hun meer van de wereld te laten zien. Daarom hoop ik dat ik jou hier in Tanzania mag ontmoeten.

0b1e60c6 1524 43fd b3d0 e70d1249e878 2

Gloria

Hallo ik ben Gloria. Ik ben getrouwd met Bovan en samen hebben we 2 kinderen: Malcom and Lisa. Mijn droom is om een basisschool op te richten. Ik werk graag samen met kinderen en hun ouders om het beste uit de kinderen te halen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen goed onderwijs krijgen in engels omdat ze hiermee kunnen communiceren met de rest van de wereld. Ik wil het beste uit elk kind halen en hun laten ontdekken wat hun kwaliteiten zijn.

Kennismaken met Desiree

Desiree

Hallo ik ben Desiree. Toen ik jong was wilde ik altijd al iets betekenen voor mensen in het buitenland die het minder hadden dan ik. Ik wilde graag in het buitenland gaan werken. Dat heb ik destijds nooit gedaan. Toen ik de kans kreeg toen ik ouder was heb ik vrijwilligerswerk gedaan in Bali en in Tanzania. Daar heb ik Bovan en Gloria leren kennen als lieve en behulpzame mensen die echt ook de missie hadden om iets goeds voor hun gemeenschap en voor Tanzania te doen. We werden steeds enthousiaster en besloten om elkaar te helpen met onze dromen om de wereld iets mooier te maken en mensen de kans te geven om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Ik heb tijdens mijn vrijwilligerswerk net zoveel van hun geleerd dan dat zij van mij hebben geleerd. Ik ervaar het als een leerschool waar je leert van het leven en van de ervaringen. Maar de impact is vaak groter dan je denkt voor beide partijen. En dat is een geweldig gevoel: van elkaar leren, inspireren en samen mooie dingen zien en ervaren. We wilde een kleinere niet commerciele stichting waar het draait om groeien, leren, inspireren en genieten. Waar het niet draait om geld maar om elkaar op een hoger plan te brengen. Doe je mee en zorg voor een mooie ervaring voor hun en voor jou!

InTanzania vrijwilligersorganisatie

Adres:
Oberon 22
5221 LV  's-Hertogenbosch

Telefoonnummer:
+31 (0)6 -4942 3449

E-mail:
info@intanzania.nl

©2020 InTanzania vrijwilligersorganisatie | website gemaakt door internetbureau beoptimized