Meld je aan als vrijwilliger bij InTanzania

Gloria & Desiree

Vrijwilligersorganisatie InTanzania is opgericht door Bovan en Desiree en wordt nu geleid door Gloria en Desiree.

Op deze pagina stellen wij ons graag even aan je voor.

Even voorstellen

Kennismaken met Gloria & Hardyson

0b1e60c6 1524 43fd b3d0 e70d1249e878 2

Gloria

Hallo ik ben Gloria. Partner van Desiree. Ik woon in Irringa met mijn 2 kinderen Lincoln en Lisa. De vrijwilligers wonen bij mijn in huis. We hebben 3 slaapkamers voor de vrijwilligers. Mijn kinderen en ik vinden het altijd fijn als er vrijwilligers in huis zijn zodat er wat meer reuring in huis is.

Verder wil ik graag de mooie lokale projecten waar we mee werken helpen door het mooie werk wat de vrijwilligers doen. Het is zo mooi en inspirerend (ook voor mij) om te zien hoe de vrijwilligers hun kwaliteiten in zetten voor de kinderen in Tanzania.

Een persoonlijke droom van mij is het oprichten van een basisschool. Ik werk graag samen met kinderen en hun ouders om het beste uit de kinderen te halen. Ik vind het belangrijk dat ze goed onderwijs krijgen in Engels omdat ze hiermee kunnen communiceren met de rest van de wereld. Ik wil het beste uit elk kind halen en hun laten ontdekken wat hun kwaliteiten zijn.

Het zou fantastisch zijn als vrijwilligers ons daarmee kunnen helpen door hun kwaliteiten voor de kinderen in te zetten en door van elkaar te leren. Daarnaast wil ik graag de prachtige natuur en cultuur van Tanzania aan vrijwilligers laten zien.

Ik hoop dat jullie de kinderen, mensen en mij willen inspireren en ik hoop dat jullie geïnspireerd worden door onze cultuur en natuur.  Daarom hoop ik dat ik jou hier in Tanzania mag ontmoeten.

Hardyson Profile

 

Hardyson

Hallo ik ben Hardyson. Ik ben leraar voor mijn beroep. Ik help Gloria bij allerlei dingen die bij de organisatie Intanzania komen kijken. Ook neem ik een groot deel van social media voor Intanzania voor mijn rekening. Ik vind het erg leuk om met de vrijwilligers om te gaan en wil ook graag van dienst zijn zodat we de mooie lokale projecten verder kunnen helpen.

Daarnaast ben ik de gids voor de vrijwilligers en doe graag activiteiten met hun. Ook geef ik samen met Gloria Swahili lessen voor degene die graag Swahili willen leren. Dat kan hier in Tanzania maar dat kunnen we ook online geven.

Ik hoop jullie te ontmoeten in Irringa!

Kennismaken met Desiree

Desiree

Hallo ik ben Desiree. Toen ik jong was wilde ik altijd al iets betekenen voor mensen in het buitenland die het minder hadden dan ik. Ik wilde graag in het buitenland gaan werken. Dat heb ik destijds nooit gedaan. Toen ik de kans kreeg toen ik ouder was heb ik vrijwilligerswerk gedaan in Bali en in Tanzania. Daar heb ik Bovan en Gloria leren kennen als lieve en behulpzame mensen die echt ook de missie hadden om iets goeds voor hun gemeenschap en voor Tanzania te doen. We werden steeds enthousiaster en besloten om elkaar te helpen met onze dromen om de wereld iets mooier te maken en mensen de kans te geven om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Ik heb tijdens mijn vrijwilligerswerk net zoveel van hun geleerd dan dat zij van mij hebben geleerd. Ik ervaar het als een leerschool waar je leert van het leven en van de ervaringen. Maar de impact is vaak groter dan je denkt voor beide partijen. En dat is een geweldig gevoel: van elkaar leren, inspireren en samen mooie dingen zien en ervaren. We wilde een kleinere niet commerciele stichting waar het draait om groeien, leren, inspireren en genieten. Waar het niet draait om geld maar om elkaar op een hoger plan te brengen. Doe je mee en zorg voor een mooie ervaring voor hun en voor jou!

InTanzania vrijwilligersorganisatie

Adres:
Oberon 22
5221 LV  's-Hertogenbosch

Telefoonnummer:
+31 (0)6 -4942 3449

E-mail:
d.verhoeven@xs4all.nl

©2020 InTanzania vrijwilligersorganisatie | website gemaakt door internetbureau beoptimized