Meld je aan als vrijwilliger bij InTanzania

Vrijwilliger Lars

Mijn ervaring in Tazania – Iringa was geweldig! In samenwerking met bovan hebben wij als groep vrijwilligerswerk kunnen doen. Wij verzorgden lessen op allemaal verschillende soorten projecten. Denk hierbij aan een straatkinderenproject, dovenschool, middelbare school, basisschool en zelfs een universiteit.

Verhaal

Een werkdag

De werkdag verliep als volgt: We begonnen de dag met een lekker ontbijt en daarna maakten we ons klaar voor het eerste project. Zodra we hier na 1,5 uur lesgeven en sporten klaar waren, was er tijd voor ons zelf. We kozen er vaak voor om te lunchen in het centrum van Iringa en te genieten van de mooie cultuur. Aan het einde van de middag was het tijd voor ons tweede project waar we weer mochten lesgeven.

Bovan

Tijdens deze werkdagen hebben we veel contact gehad met Bovan, hij regelde alles (denkt aan tickets, contacten met de projecten en zelfs de taxi’s als die nodig waren). We hebben een erg goede  samenwerking ervaren met bovan en ik heb zelfs met bovan nog getraint in de locale sportschool. Je kan hem beschouwen als een echte vriend! Zodra ik in het aankomende jaar nog tijd heb, ga ik graag nog een keer langs.

InTanzania vrijwilligersorganisatie

Adres:
Oberon 22
5221 LV  's-Hertogenbosch

Telefoonnummer:
+31 (0)6 -4942 3449

E-mail:
d.verhoeven@xs4all.nl

©2020 InTanzania vrijwilligersorganisatie | website gemaakt door internetbureau beoptimized